20-4 Record Store Day: Live radio en instores van Queens Pleasure en The Giant Low!

Zaterdag 20 april is het zo ver: Record Store Day 2024. Uiteraard ook bij Discords.nl! De vele, speciale, gelimiteerde RSD-releases vind je HIER. Wij hebben er een boel van aangeklikt. Dus kom straks lekker door de platenbakken struinen.

LET OP! Wij zijn vanaf om 8.00 uur open!!!

Tijdens Record Store Day maken wij samen met Rene en Rob van JERO MUSIC RADIO een live uitzending in de winkel. Platen uitpakken, platen draaien, van klassiekers tot verse releases, van gevestigde artiesten tot nieuwe podiumbestormers, van soul tot metal, van indie-pop tot triphop, van punk tot jazz, gesprekken, tips en toppers enzovoorts. Verzoekjes mogen ook :-))

Met Record Store Day staat er ook een tweetal kikke instore-optredens op de rol!

Om 15.00 uur betreedt QUEENS PLEASURE de speelplaats bij ons in de winkel. Heerlijk brutale (psychedelische) garagerockband; een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths! 's Avonds staat de band in een uitverkocht Merleyn. 's Middags bij Discords.nl met een akoestische set. Spannend!  

Om 16.00 uur neemt THE GIANT LOW het stokje over. Super dat deze alternatieve new-wave-rockers de bezoekers van onze winkel voor een tweede keer trakteren op hun prachtige, sferische mix van Madrugada, Editors en Interpol; Scandinavisch, melancholisch, melodieus en donker! En het toeval wil dat ze met Record Store Day hun nieuwe single 'We Fall' lanceren (en aan de merchs-tafel verkopen en signeren)!

Kortom, ZET 20 APRIL VAST IN JOUW AGENDA! En kom gezellig langs.